Over mij

The Ibiza Vibes!

Allereerst wat leuk dat je mijn site bezoekt!

Heel graag deel ik mijn Ibiza Vibes met jullie. Ik kom al een aantal jaren een aantal keren per jaar op het eiland en ik kan er niet genoeg van krijgen.

Iedereen die er ook al eens geweest is weet het; Op Ibiza hangt een niet te omschrijven goede en speciale sfeer; ik noem het ‘The Ibiza Vibe’. Iedereen is er vriendelijk, in een goed humeur, gelukkig en ontspannen en alles mag en kan. Een enorm gevoel van vrijheid.

Ook ik voelde dit toen ik de eerste keer op dit eiland kwam en ik voelde direct een “verslaving”. Ik kon niet meer wegblijven van dit eiland.

Ik MOET echt een aantal keren per jaar naar “mijn” eiland.

En mochten jullie dit gevoel ook al kennen, dan is het denk ik leuk om mijn website te bekijken, of plekjes via mijn website te ontdekken die jullie misschien nog niet kennen of wellicht willen ontdekken wanneer je er ook heen gaat. Ik vind het leuk om plekken te laten zien die nog niet zo heel bekend zijn, of waar de locals zich bevinden, en om het mooie van het eiland te laten zien, want Ibiza is zooo mooi! Maar uiteraard kom je de bekende plekken en namen van Ibiza ook op mijn site tegen.

Ik ben eerst al een paar jaar actief geweest op Instagram met het delen van mijn foto’s van Ibiza, en het aantal volgers groeide, en ik kreeg steeds meer vragen over Ibiza. En daaruit is het idee van deze website geboren.

Ondanks dat ik er al een paar jaar kom, blijf ik zelf ook nog steeds nieuwe dingen en plekken ontdekken. Want het eiland en nieuwe hotspots ontdekken dat blijft mijn favoriete bezigheid.

Deze zal ik met jullie blijven delen middels deze site, Instagram en Facebook.

Daarnaast krijg ik steeds vaker vragen of ik nog goede hotels weet of villa’s om te verblijven. Daaruit is een nieuwe favoriete bezigheid geboren, de zoektocht naar heerlijke hotels, agroturismo’s en villa’s die ik dan via deze website aan kan bevelen. Zoek je een accommodatie kijk dan even bij ” vakantiehuizen“. Wie weet vind je jouw ideale accommodatie tussen mijn aanbod.

Come with me and feel ‘The Ibiza Vibe’ as well!!

Liefs Maureen

P.s. Heb je interesse om te adverteren via mijn site of social media kanalen, informeer naar de mogelijkheden d.m.v. een mailtje naar maureen@ibiza-love.nl