Ibiza winkelen

Sluiz

Op de weg naar Santa Gertrudis kom je Sluiz tegen. Je kan het niet missen, je rijdt langs een weide met waar blauw met witte ‘hollandse’ koeien staan.

Sluiz is echt een heerlijke winkel, daar moet je gewoon even naar binnen gaan.

Ze verzinnen steeds weer opnieuw een thema waarmee de hele winkel gestyled en gedecoreerd is. En je kan er werkelijk van alles vinden; kleding, woondecoratie, hammamdoeken, serviezen, etenswaren noem maar op.

Je kan er ook wat eten en drinken, dus je kan alle tijd nemen om op je gemak rond te kijken.

Sluiz staat voor mooie en opwindende producten die je lifestyle kleurrijk maken. Het is een magische plek, avontuurlijk, een andere ervaring en inspiratie. En dat is echt waar!!!

Je mag hier echt niet zomaar voorbij rijden als je in de buurt bent.

World Family Ibiza

Inmiddels is dit uitgegroeid tot een wereldwijd fashion concept. Maar het verhaal achter deze familie blijft interessant.

Alok en Merel zijn begonnen in een caravan op het strand van Benirras. Veel bezittingen hadden ze niet. Merel is begonnen met het ontwerpen van tassen, deze liepen erg goed op de Las Dalias markt, en haar ontwerpen hebben uiteindelijk gezorgd voor de ontwikkeling van hun eigen brandlabel; ’ World Ibiza Family’

Alles wordt met de hand gemaakt en geen enkele tas is hetzelfde, Je hebt dus altijd een uniek exemplaar.

De tassen zijn geïnspireerd door de wereldreizen die Alok en Merel samen met hun 6 kinderen hebben gemaakt.

Je vindt de winkel op de weg richting Sant Joan de Labritja. En ze staan nog altijd op de hippiemarkt Las Dalias.

Sal de Ibiza

Sal de Ibiza wordt geoogst in het natuurreservaat “Parc Naturel de Les Salines d’Eivissa “ aan de zuidkant van bet eiland. Leuk om ook een keer naartoe te gaan en bovendien vind je daar ook de prachtige stranden Platja de Ses Salines en Playa d’es Cavallet. Een bezoek is dus prima te combineren met een stranddag daar.

Maar terug naar Sal de Ibiza; de producten zijn allemaal gemaakt van 100% zeezout en bevatten geen toevoegingen of conserveermiddelen en ondergaan ook geen verfijning anders dan langzaam drogen onder de zon en een maling in de steenmolens. Hierdoor behoudt het zout 80 mineralen en sporenelementen. Je kan het zout op verschillende plekken krijgen op het eiland en er zijn twee Sal de Ibiza winkels te vinden op het eiland. Eén op weg van Eivissa naar Santa Eularia en de ander op de weg van Eivissa naar San Josep.

Es Cucons

Deze leuke winkel vind je in Santa Gertrudis. Ze verkopen mooie kleding, maar ook mooie home decoration, handdoeken, speelgoed, sieraden, schoenen, zeep, geurkaarsen en nog veel meer. Een genot om in deze heerlijke winkel met geheel eigen stijl rond te kijken.

Angels Ibiza

Deze winkel is ook te vinden in Santa Gertrudis en is geborenen uit liefde van de oprichters voor handwerk en edelstenen. Maar ze verkopen ook kleding, tassen, en sieraden. Ook dit winkeltje is weer zo leuk gestyled en bevat een mooie transparante trap met daaronder rotsblokken. Leuk om eens binnen te kijken, en je kan niet weg zonder iets te kopen.

Ibiza meer info