Ibiza-Love highlights

Puertas Can Soleil

Twee deuren midden in een veld…..

Dat zijn het…., en ik kwam ze steeds maar weer tegen op foto’s op social media. Ik wilde die deuren ook zien. Het zijn het type deuren dat je veel tegenkomt op Ibiza. En ik vind ze zoooo mooi!

Dus op zoek naar Can Soleil. Can Soleil is eigendom van Guy Laliberté, de grondlegger van Cirque du Soleil, en hij woont naast het stuk grond waar de deuren zijn geplaatst. Het is een geschenk van hem aan het volk.

En ja hoor, daar stonden ze dan, midden in het niets….nou ja niets 😉 In het prachtige landschap van Ibiza met daarachter een heerlijk uitzicht op zee, en Es Vedra! Een geweldig mooi plekje Ibiza, waar ook weer die Ibiza vibes te voelen zijn!

Heel apart twee deuren midden in het niets, midden in de natuur. Maar ook weer oh zo leuk!

Je kan er geweldige foto’s maken! Dus gooi je creativiteit uit de kast en ga los met fotograferen.

Loop daarna door richting zee en de kant van Es Vedra op want daar wacht een volgende verrassing!

Enjoy!

 

Hoe kom je er?

Het is niet moeilijk te vinden; wanneer je richting Cala Compte rijdt kom je een weg naar links tegen met daarvoor een steen waar het op aangegeven staat; “ Can Soleil” Deze weg sla je in en die volg je tot je bij een splitsing komt, hier staan ook een paar huizen, hier ga je rechtsaf en dan volg je het verharde pad tot het zanderiger wordt en je niet meer verder kan. Zet daar je auto neer en loop richting zee en dan zie je de deuren vanzelf verschijnen.