De mooiste zonsondergang

Er zijn op Ibiza heel veel mooie plekjes te vinden waar je van de mooiste zonsondergangen kan genieten. Cafe del Mar is wel één van de meest bekende spots om onder het genot van een drankje naar dit mooie natuurverschijnsel te kijken. Maar ik heb toch een andere favoriete plek. Minder druk dan bij Café del Mar, maar vergis je niet ook dit plekje wordt door steeds meer mensen ontdekt.

 

Waar moet je zijn?

Mijn tip voor de mooiste zonsondergang is bij Hostal La Torre, wat net boven San Antonio ligt. ( San Antonio Cap Negrat )

Het is een plekje waar je heerlijk kan relaxen en in een intieme sfeer kan genieten van de mooie zonsondergang.

 

Hostal La Torre

Hostal La Torre is zoals de naam al zegt een hostal met daarbij een restaurant, gelegen aan de zee, waar je s’avonds dus van die mooie zonsondergang kan genieten. Dit kan je doen onder het genot van een drankje op hun terras, en uiteraard kan je er ook dineren tijdens zonsondergang.

En dat dan ook nog onder het genot van lekkere chill out beats die door de DJ worden verzorgd, want ja dat hoort natuurlijk ook bij Ibiza.

Het wordt steeds bekender op het eiland, dus reserveren is een must!

 

Chill out

Het leuke is dat men ook hier en daar wat bankjes heeft geplaatst op de rotspartij die vanaf het restaurant naar beneden loopt, waar je ook nog van het mooie uitzicht kan genieten. Ze plaatsen hier chillkussens en zo kan je met z’n tweeën of met een groep vrienden heerlijk relaxt genieten van de zee en de ondergaande zon.

 

Ik kan het ook niet laten om je te vertellen dat je hier ook heerlijk kan ontbijten. Want wat is er mooier dan je dag beginnen met een heerlijk ontbijtje in combinatie met uitzicht op zee?

Enjoy the view and the vibes!

 

Wil je nog meer mooie plekken weten om te bezoeken voor een mooie zonsondergang?

Ontdek ook mijn andere favorieten:

Sunset Ashram

Benirras

S’Illa des Bosc