Villa huren op Ibiza

Villa huren op Ibiza

Waarom een villa huren op Ibiza? Wil je ultiem genieten in een luxe en rustige omgeving? Even weg van het gehaaste dagelijkse leven thuis? Wil je dichtbij het strand zitten en van een geweldig uitzicht kunnen genieten? Op slechts 25 minuten rijden vanaf de luchthaven en met Ibiza stad slechts op 20 minuten afstand? Dan zit je in deze villa goed. Je kan er een suite boeken, maar de complete villa huren is ook mogelijk.

Ontspannen en Relaxen op Ibiza

In deze prachtig mooi gelegen villa met een geweldig uitzicht op onder andere de ondergaande zon in de avond kan je op en top genieten. Je kan er een mooie luxueuze suite boeken met ontbijt en heerlijk ontspannen, gebruik maken van één van de twee zwembaden, heerlijk een boek lezen in één van de vele gecreëerde hoekjes, zonnebaden, wandelen in de bosrijke omgeving, en één van de mooiste stranden van Ibiza vindt je op 10 minuten afstand lopen. Genoeg redenen om direct deze villa op Ibiza te huren.

Wat te doen in de omgeving van deze villa op Ibiza?

Ben je actiever ingesteld en wil je het eiland graag ontdekken dan zit je zo weer in de bewoonde wereld. Ibiza stad ligt op maar 20 minuten afstand met de auto, in San Antonio ben je met 10 minuten met de auto, en daarnaast liggen er nog talloze andere mooie stranden in de omgeving.

Suites huren op Ibiza

Zoals ik al aangaf kun je één van de suites boeken, inclusief ontbijt. Er zijn vier verschillende twee persoonssuites die allen voorzien zijn van een eigen badkamer (en-suite), met regendouche en er is een haarföhn aanwezig. En iedere suite heeft:

* kluisje * handdoeken * bedlinnen * badlakens en badjassen.

Er zijn verschillende outdoor terrassen met een geweldig mooi uitzicht op zee. En luxueuze binnenruimtes waar je fijn kunt ontspannen.

De gehele villa heeft een Wifi connectie en is voorzien van airconditioning.

Deze complete villa huren op Ibiza

De villa is ook compleet te huur. Bijvoorbeeld om als gezin van te genieten.

Maar je kan de villa ook huren voor een door jouw zelf samengestelde groep. Denk bijvoorbeeld aan je vriendinnen, collega’s, je fietsclub, kookclub of je yogaclub. De maximale grootte van de groep is 10 personen. Indien gewenst kan er een compleet aangepaste week voor je verzorgd worden. Zo kan je bijvoorbeeld lichaam of gezichtsbehandelingen bijboeken, maar ook yoga sessies, sporten met een personal trainer of een weekje detoxen. Alles is mogelijk. Een VIP tafel in één van de bekende restaurants of hotspots op Ibiza, ook dat kan voor je verzorgd worden.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om deze villa te huren op Ibiza? Mail mij via: Maureen@ibiza-love.nl en ik vertel je wat de mogelijkheden zijn.