Mijn verblijftips

Hotel Garbi Ibiza

Hotel Garbi Ibiza ligt in Playa den Bossa, en ligt eigenlijk precies op de grens tussen het drukke party gedeelte en het rustigere gedeelte van Playa den Bossa. Je hoort er niets van het gedeelte waar het feest altijd door gaat, terwijl je over het strand maar een klein stukje verder hoeft te lopen om in het feestgedeelte te komen.

Voor ons is dit een heerlijk hotel en we komen er ondertussen ook al wat jaren. Het is niet te groot, je kan er prima eten, het is schoon en het ligt direct aan het strand. Maar er is ook een eigen zwembad bij, met heerlijke bedjes en luxe loungebedden.

s’Middags wordt er heerlijke chill-out muziek gedraaid bij het zwembad. In 2015 zijn alle kamers gerenoveerd. Het zijn zeer net gedecoreerde kamers in avantgardistische stijl en er is aandacht geweest voor details. Alle kamers zijn voorzien van balkon bijna allen met zeezicht of zij zeezicht en een badkamer met regendouche, een anti aanslag spiegel en een haarföhn en make-up spiegel.

Daarnaast is de kamer voorzien van een kluisje ( te huur ), airconditioning, een telefoon ,een koelkastje, een televisie en wifi.

Het hotel biedt ook een spa. Je vindt hier een Turks bad, een jacuzzi, een stoombad, en je kan er allerlei verschillende soorten massages en behandelingen boeken. Daarnaast is er ook nog een kleine gym. Dus in vorm blijven tijdens je vakantie en ontspannen het kan hier allemaal.

Verder zie je hier qua medewerkers ieder jaar dezelfde gezichten, en iedereen is even vriendelijk. Het hotel heeft een trouw en loyaal personeelsbestand. Men doet alle moeite om het je naar de zin te maken. Je hebt hier echt vakantie. Wij komen er graag! Jong en oud zijn hier welkom en zullen hier zeer prettig verblijven.

Het vliegveld zit 4 Km verderop en ook in Ibiza stad ben je zo. Ik kan dit hotel echt aan iedereen aanraden.

Hotel Garbi
Ibiza c/de la murta 5,
07817 Sant Jordi de ses Salines
(0034) 971 30 00 07